Dansk
Arkitektur
Center

Møde og konferencelokaler

Dansk Arkitektur Center ligger i et af Christianshavns smukke, nyrenoverede pakhuse i første parket til Københavns Havn og med udsigt til blandt andet Børsen, Operaen og Skuespilhuset. Med sin tilknytning til arkitekturens verden tilbyder DAC& MEETING unikke rammer for møder og konferencer. 

Central beliggenhed
Den centrale beliggenhed gør Dansk Arkitektur Center til et godt valg for virksomheder og organisationer, der har brug for at samle kunder, kolleger eller samarbejdspartnere på et utraditionelt sted tæt på togforbindelser, Metro og lufthavn. 

Send os en forespørgsel på en dato for dit næste møde eller konference, og i hører fra os hurtigst muligt.

Book-møde-knap.jpg Meeting-tilmeld-mail-knap.jpg

Kontakt DAC& MEETING

Vi hjælper dig med at sammensætte lokaler, forplejning og faciliteter til lige netop dit møde. Kontakt os for at høre nærmere:

Jette Jerl Jensen

T + 45 3264 5456

jjj@dac.dk

OBS: I 2018 flytter vi hen i BLOX - læs mere om mødebooking i BLOX her

dac_huset_konference (1).jpg

Konferencesalen i Dansk Arkitektur Center 

 

Dansk Arkitektur Center samarbejder med Danske Konferencecentre     Dansk-Konferencecen_partner.jpg

Logo for Danske Konferencecentre

 

Skræddersyede arrangementer

Vi tilbyder en række professionelle møde- og konferencefaciliteter. DAC& MEETING har syv konference- og mødelokaler i forskellige størrelser og med plads til mellem 6 og 130 personer, og vi skræddersyr arrangementer i samarbejde med restaurantens kvalitetsbevidste kokke.

Lokalerne er indrettet med moderne faciliteter og velegnede til alt fra mindre møder og kurser til større salgsmøder, kundemøder og konferencer. Kombinationen af høj service, kulturelle oplevelser og smukke historiske rammer gør Dansk Arkitektur Center til en unik oase for dine møder.

Har du brug for et sted til mindre og uformelle møder, anbefaler vi at reservere bord i DAC& CAFE. Fra glaskarnappen har du husets bedste udsigt og kan nyde den afslappede stemning i cafeens rammer.

Husets restaurant og café tilbyder et moderne køkken af høj kvalitet.

dac_huset_cafe (3).jpg

Hold uformelle møder i DAC& CAFE med byens bedste udsigt over Københavns Havn

Meget mere end mødelokaler

Har du brug for overnatning i forbindelse med din konference? Vil du kombinere dit møde i Dansk Arkitektur Center med en havnetur, en guidet byvandring på Christianshavn eller en omvisning i den aktuelle udstilling? Eller ønsker du hjælp til gaveidéer i vores design- og boghandel?

Dansk Arkitektur Center er et levende hus med udstillinger, ture, arrangementer og en inspirerende arkitekturboghandel og designshop, som kan være med til at gøre dit møde til en udvidet oplevelse med udgangspunkt i vores særlige hus og beliggenhed.

>> Se vores aktuelle udstillinger

havnetur

Du kan kombinere dit møde eller konference med f. eks. en havnetur og blive klogere på byens udvikling

Stenens-hjerte-rum1-KRN.jpg

Besøg den aktuelle udstilling på egen hånd eller bestil en omvisning og oplev, hvad Dansk Arkitektur Center har at byde på