Dansk
Arkitektur
Center

På Stedet: NærHeden

Nu har du chancen for at komme bag facaden på seks udvalgte projekter fra Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Art of Many and The Right to Space’. Tag med, når vi besøger NærHeden, fremtidens forstad.

På Stedet NærHeden

NærHeden, Foto: Arkitema

Udstillingen 'Art of Many and The Right to Space' i Dansk Arkitektur Center (7. juli - 1. okt.) viser med mere end 70 danske arkitektvirksomheders projekter, hvordan det brede samfundsengagement og humanistiske idealer kendetegner dansk arkitektur.

>> Læs mere om vores udstilling 'Art of Many and The Right to Space'

Vi besøger i udstillingsperioden seks udvalgte projekter ude på stedet.

Tag med ud i NærHeden og oplev fremtidens forstad

Den nye bydel NærHeden ligger nær Hedehusene Station og den store naturpark Hedeland. Det er et tidligere industriområde og landbrugsareal, der netop nu er ved at tage form til en helt ny bydel med blandede byfunktioner, intime byrum, blandede boliger, idrætsfaciliteter, butikker og institutioner.

Udviklingen af NærHedens område, der svarer til mere end 100 fodboldbaner, varetages af byudviklingsselskabet NærHeden P/S, der ejes af Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg.

Nu har du chancen for at besøge NærHeden, fremtidens bæredygtige forstad, og opleve de første skridt i forvandlingen fra industri- og landbrugsområde til en helt ny bydel.

Hør bl.a. om den nye science-skole - en 'state of the art-folkeskole', der bygges i samarbejde med LEGO Education, et nyt springcenter og det store fokus på at skabe fælles grønne arealer med byhaver, udekøkkener og et grønt parkstrøg kaldt 'Loopet', der skal støtte op om fællesskabet i bydelen.

Tag med og følg udviklingen!

Husk at mød op 10 min. inden turen starter. Hvis du kommer for sent, kan du risikere at guiden allerede er gået videre til næste stop på ruten, og så går du glip af turen.

ANDRE PÅ STEDET ARRANGEMENTER 

På stedet Novo

På Stedet: Novo Nordisk Naturpark

Nu har du chancen for at komme bag facaden på seks udvalgte projekter fra Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Art of Many’. Tag med, når vi i det tredje arrangement i På Stedet-rækken besøger Novo Nordisk Naturpark af landskabsarkitekterne SLA.

Gå til På Stedet: Novo Nordisk Naturpark 
På stedet Center for kræft

På Stedet: Center for Kræft og Sundhed

Nu har du chancen for at komme bag facaden på seks udvalgte projekter fra Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Art of Many and The Right to Space’. Tag med, når vi besøger Center for Kræft og Sundhed af NORD Architects.

Gå til På Stedet: Center for Kræft og Sundhed 
På stedet Børnekulturhus amar

På Stedet: Børnekulturhus Ama’r og Sundbyøsterhal II

Nu har du chancen for at komme bag facaden på seks udvalgte projekter fra Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Art of Many and The Right to Space’. Tag med, når vi i det sidste arrangement i På Stedet-rækken besøger Børnekulturhus Ama’r og Sundbyøsterhal II af Dorte Mandrup Arkitekter.

Gå til På Stedet: Børnekulturhus Ama’r og Sundbyøsterhal II 
På Stedet: NærHeden
 
Dato 21. september 2017
Tid 16:30-18:00 (fremmøde 16:20)
Sted Forpladsen ved Springcenter NærHeden
Sejlbjerg Allé, 2640 Hedehusene.

Hvis GPSen ikke kan finde Sejlbjerg Allé, så søg efter Sejlbjerg, der var det tidligere gadenavn.
Pris 145 DKK