Dansk
Arkitektur
Center

Fotokonkurrence: Del dit sommervindue!

27. juni 2017 / Af Thomas Henriksen

Vinderen er nu fundet! Kan du fange et sommervindue i et særligt øjeblik? Sommeren er over os og det kaster nyt lys på og igennem vinduer. Tag et billede af et vindue, som du oplever på din ferie i udlandet, i dit sommerhus, i dit hjem - eller et helt andet sted.

Villum konkurrence Collage Juni 2017

Foto: fra venstre, Jens Lindhe og Bastian Hjelm

Del dit billede af et sommervindue med #MySummerWindow på Instagram, og deltag i konkurrencen! Præmien til den vindende fotograf er en plakat med vinderbilledet og fotoudstyr for 1.000 kroner.

VILLUM Window Collection

VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center ønsker med konkurrencen at sætte fokus på sommerens specielle lys og vinduets mangfoldighed. VILLUM Window Collection er et lille museum, der formidler vinduets historie og udvikling, og dets betydning for menneskers livskvalitet og adgang til lys, luft og udsyn. Museet er opkaldt efter civilingeniør, Villum Kann Rasmussen, der i 1941 stifter VKR Gruppen og året efter udvikler VELUX ovenlysvinduet.


Sådan gør du

Fang det magiske øjeblik, hvor et vindue tager sig særligt sommerligt ud. Får vinduet lyset til at fordele sig på en flot måde? Giver vinduet nogle enestående fotografiske skyggeeffekter? Skaber vinduet liv på en bestemt måde?

Du skal have en åben profil på Instagram for at deltage i konkurrencen. Alternativt kan du uploade dit bidrag på VILLUM Window Collections Facebookside. Husk at beholde en kopi af dit billede i højest mulige opløsning, dette skal bruges, hvis du vinder og billedet skal forstørres.

Deadline og præmie

Du skal uploade dit billede senest den 20. august. Vinderen af konkurrencen offentliggøres den 15. september. De bedste billeder vil blive vist på en udstilling i VILLUM Window Collection i efteråret 2017.

Præmien er en plakat med vinderbilledet og fotoudstyr for 1.000 kr.

Vi glæder os til at se, hvad du kan finde på!

>> Læs mere om VILLUM Window Collection her

 

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Instagram-profilen @VillumWindowCollection som drives af VKR Gruppen.
Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Instagram.
Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Dansk Arkitektur Center på følgende e-mail: the@dac.dk

Præmie-praksis

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den Instagram- eller Facebookopdatering, der linker til nærværende konkurrencebetingelser. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at VILLUM Window Collection må offentliggøre dit Instagram-brugernavn, samt billede i forbindelse med deres udstilling i Søborg og på de medier, som VILLUM Window Collection benytter. 

Tidsforløb

Deadline for at indsende billeder er den 20. august, og vinderen offentliggøres den 15. september.

Besked til vinderen

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Instagram-profil. Det betyder, at du skal huske at tjekke, om du er blevet tagget på Instagram, eller du har modtaget en besked i din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. 

Hvis vinderen ikke indenfor 7 dage efter at have fået besked via Instagram eller Facebook, har henvendt sig, forbeholder VILLUM Window Collection sig ret til at finde en anden vinder.

Brug af oplysninger 

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

 

Vinderen er fundet! Læs mere her

Villum konkurrence Juni 2017

Fotokonkurrence: Del dit sommervindue!

Vinderen er nu fundet! Kan du fange et sommervindue i et særligt øjeblik? Sommeren er over os og det kaster nyt lys på og igennem vinduer. Tag et billede af et vindue, som du oplever på din ferie i udlandet, i dit sommerhus, i dit hjem - eller et helt andet sted.

Gå til Fotokonkurrence: Del dit sommervindue!